Impresszum

Szolgáltató: Ebadta-Eb. Kft.

E-mail: negylabuakoldala kukac gmail.com

Képviselő: Petrus Krisztina

Adatkezelés nyilvántartási száma : NAIH-99104/2016.

Székhely: Budapest, 1223 Rákóczi út 14., Cg: 1309130166, adószám: 14837735-2-43

Technikai információk

Weboldalunkat a Google Chrome, Mozilla Firefox és Microsoft Internet Explorer 9+ verziókhoz optimalizáltuk.

Internet oldalaink 1280×800 pixeles, vagy annál magasabb képernyőfelbontáshoz vannak kialakítva.

Annak érdekében, hogy oldalaink összes funkcióját ki tudja használni, kérjük, ügyeljen rá, hogy böngészőjében a cookie-k használata, valamint a JavaScript-futtatás engedélyezve legyen.

Tárhely szolgáltató: Vatel Kft.

Általános jogi információk

A weblapunkon szereplő szövegek, képek és videoanyagok, valamint ezek elrendezése a szerzői jogvédelem és más jogszabályok védelme alatt állnak. Ezen weboldalak bárminemű másolása, terjesztése, megváltoztatása ill. kiszolgáltatása harmadik személy részére nem engedélyezett.

Honlapunk kép- és szöveganyagát a tartalmat fejlesztő szakemberek a tőlük várható legnagyobb gondossággal állították össze, ennek ellenére az Ebadta-Eb Kft. nem tudja garantálni ezen oldalak hibamentességét és az információk pontosságát, ezért ezúton is kizárunk minden felelősséget, amelyek ezen weboldalak közvetett, vagy közvetlen felhasználása nyomán keletkeznek.

Személyes adatait bizalmasan és csak a törvényi szabályok szerint kezeljük. Az adatvédelem és az információbiztonság üzletpolitikánk részét képezi. Cégünk az Ön személyes adatait az Ön felhatalmazása nélkül harmadik személynek nem adja át.