[uam_ad id="3387"]
  • Főoldal
  • >
  • News
  • >
  • 12 kilómétert gyalogolt egy cica, hogy megtalálja gazdáit

12 kilómétert gyalogolt egy cica, hogy megtalálja gazdáit

Hasonlóan Lassie történetéhez, a Tobby nevű macska egy 12 mérföldes utat tett meg, hogy megtalálja gazdáit, akik korábban elhagyták őt. Azonban amikor hazaért, sajnos nem az várta, amire számított.

Nemrégiben a Mirror megosztott egy szívszorító történetet egy kiscicáról, Tobbyról, aki hosszú útra indult, hogy megtalálja szeretett gazdáit.

Tobby korábbi tulajdonosai önként váltak meg tőle, mert valamilyen okból már nem volt rá szükség. Azonban a cica nem tudta mindezt, egyszerűen csak hiányoztak neki régi gondozói, és vissza akart térni hozzájuk. Ezért hátrahagyva az új otthonát, útnak indult, hogy meglátogassa őket, ám amikor megérkezett, a család a kitörő öröm helyett csupán meglepődéssel fogadta, hiszen soha nem gondolták volna, hogy Tobby egy napon újra megjelenik náluk.

Az előző gazdái aztán az állatmenhelyre vitték, ahol arra kérték, hogy altassák el a kiscicát. Szerencsére ez végül nem történt meg: az állatmenhely kapcsolatba lépett egy állatvédelmi szervezettel, akiknek segítségével Tobby új otthonra talált. Jelenleg New Hampshire-ben él új gazdájával, Michele-nel, két másik cica társaságában

Tobby történetét az állatmenhely megosztotta a közösségi médiában, ami természetesen sokak szívét megérintette. Ez a történet egy újabb bizonyíték arra, milyen határtalan szeretettel és ragaszkodással kötődnek hozzánk háziállataink!

Forrás

Previous «
Next »