[uam_ad id="3387"]
  • Főoldal
  • >
  • News
  • >
  • Hogy maradhat tartósan egészséges az otthoni levegő kutyus vagy cica jelenlétében is?

Hogy maradhat tartósan egészséges az otthoni levegő kutyus vagy cica jelenlétében is?

Miközben ezeket a sorokat olvasod, a házi kiskedvenc most is ott szaladgál melletted? Ebből a cikkből megtudhatod, miként maradhat tartósan egészséges az otthon levegője még akkor is, ha a kutya vagy macska odabent tartózkodik. Máris mutatjuk a részleteket.

Létezik-e a kedvesebb dolog házikedvenccel egylégtérben töltött időnél?

Mindegy, hogy kutyus vagy cica színesíti meg a mindennapokat. Eleve szívmelengető érzés, ha reggeli ébresztőként a kedvenc lelkes üdvözlésével indul a nap. Napközben persze nem maradhat el a közös játék, a szeretett szőrmók szunyókálását látva pedig a munka vagy a főzés is vidám hangulatban telhet.

A szívedhez növő kutya, illetve macska nonstop jelenléte valódi ajándékkal érhet fel. Jóleshet gondoskodást és odafigyelést ajándékozni, miközben sokszor rácsodálkozol, mekkora szeretet képes adni egy kiskedvenc viszonzásként.

Akad viszont olyan körülmény, amivel akaratlanul is számolni kell, ha a házikedvenc odabent tartózkodik.

A kutyusok és macskák jelenlétének óhatatlan körülményei

Ahol szőrmók tartózkodik, ott bizony óhatatlanul számolni kell a szőrszálak jelenlétével.  Nemcsak a kanapén, a szőnyegen vagy a padlón, hanem a levegőben is. Egészen apró és koncentrált formában, az általatok belélegzett levegőben is.

Ez pedig sokféle probléma potenciális forrása lehet. Negatívan befolyásolva az otthon levegőjének minőségét, akár allergiás reakciókat is kiváltva, nem beszélve a kellemetlen szagokról. Pláne akkor koncentrálódhatnak a kellemetlenségek, ha vendégeket vártok, illetve gyerkőc is tartózkodik a lakásban.

Holott házikedvenc és gazdi közös érdeke, hogy minden érintett zavartalan egészségi állapotban örvendhessen a másiknak.

Mi az, ami szóba jöhet megoldásként?

Szögezzük le kapásból, hogy a különválás semmiképp! Az sem feltétlenül járható út, hogy csapot-papot hátrahagyva azonnal kertes házba költözzetek. Különösen akkor, ha nem szívesen szolgáltatnád ki a kiskedvencet az időjárás kénye-kedvének.

A legfőbb cél úgy gondoskodni az otthon levegőjének tisztaságáról, hogy a szeretett kutyus vagy cica jelenlétében is zavartalanul telhessen az együtt töltött idő. A jó hír, hogy ez megoldható. Könnyebben, mint hinnéd.

Így gondoskodhatsz a levegő tisztaságáról a kedvenc jelenlétében is

Pár pillanat erejéig gondolj a következő idilli képre. Ráérősen olvasgatsz a kanapé kényelmét élvezve, miközben a kutyusod vagy cicád a jól megérdemelt sziesztáját tölti. Pihentető csend vesz titeket körül, miközben valamennyi lélegzetvétel üdítő frissességgel ér fel.

Hogyan? Úgy, hogy a háttérben praktikus Levoit Pet Kisállat Légtisztító nyeli el a szagokat és a szőrzetet, illetve bontja le a szennyezőanyagokat. Kutyák és macskák gazdáinak népszerű választásáról van szó, amely precíz HEPA szűrővel tartja távol a legapróbb baktériumokat is a légjáratoktól.

A legjobb, hogy miközben az eszköz óránként 5-ször frissíti a levegőt, a halk működése miatt meg is feledkeztek majd a jelenlétéről. Nemcsak nappal, hanem éjszaka alvás közben is:

·         Innovatív szűrési metódussal – és továbbfejlesztett szűrővel, így sokkal több szőrszálat felfogva a levegőből.

·         Testre szabható beállításokkal – 3 különböző ventilátorsebességgel, illetve 2, 4, 8 vagy 12 órás időzítési lehetőséggel.

·         Speciális Pet Lock gombbal – megakadályozva, hogy a kedvenc véletlenül megváltoztassa a beállításokat.

Ráadásul a tisztítás ennél könnyebb nem is lehetne. Hiszen a készülék jelez, amikor a szűrő cserére szorul, ráadásul a működése előre programozható.

Konklúzió

Mostantól a kiskedvencnek számító kutyus vagy cica jelenlétében is egészséges maradhat minden levegővétel. A Levoit Pet Kisállat Légtisztító kényelmes, alig észrevehető és hosszútávú segítséget jelenthet a megvalósításhoz. Kellemes időtöltést kívánunk minden tudatos gazdinak!

További információkat ide kattintva kaphatsz!

X

Previous «
Next »